Nyomtatás

A Media Control Group Kft. terjesztési szaktanácsadás és terjesztés-ellenőrzés tevékenységek ellátására, 1998-ban alapított vállalkozás. A cégalapítás gondolatához – a terjesztésben eltöltött évek során megszerzett - gyakorlati megtapasztalás vezetett,  miszerint a folyamatos kontroll alatt álló terjesztés minőségileg magasabb szinten tudja produkálni mindazt, amit a lapkiadók, megbízók elvárnak.

Ma már több mint 15 éve annak, hogy megéreztük: a terjesztési piac szereplőinek szükségük van egy független és hiteles, a terjesztési megbízás teljesítésének hatékonyságát mérő szervezetre.

Az első évek lényegében a cégépítés jegyében teltek, így akkoriban egyik fő tevékenységünk a terjesztési piac feltérképezése volt. Ez – a terjesztési piac szereplőinek folyamatos mobilitása miatt - olyannyira nagy feladat volt, hogy még ma is tart.

A kezdeti időszakban az ország keleti részén tettünk eleget megbízásainknak, oly annyira, hogy még romániai településeken is vizsgálnunk kellett az ottani terjesztők munkájának hatékonyságát.

Nem sokat kellett várnunk az első igazán nagy, országos megbízásra. Szakmaiságunk, jó hírünk révén hamar szerephez jutottunk a hazánkba érkező kereskedelmi láncok kiadványai terjesztésének ellenőrzésénél. A ő megbízásaik révén láthattunk bele a szlovákiai terjesztés működésébe.

Bár munkánk gerincét a terjesztés-ellenőrzés adta és adja, jelzéssel élt felénk a piac, hogy szükség van tanácsainkra, ismereteink átadására is. A Media Control Group – tagjainak a terjesztésben hosszabb időn át megszerzett tapasztalataira alapozva – szakmai tanácsokkal látja el azt a Kiadót, Megbízót, aki akár saját, akár külső terjesztői hálózattal kívánja termékeit terjeszteni, terjesztetni.A közelmúltban tettük fel kínálati palettánkra a terjesztő cég-, terjesztési terv auditot, valamint a terjesztők oktatását, képzését.

diagram

.

Bizakodással tölt el bennünket, hogy kereskedelmi láncok, ügynökségek, terjesztő vállalkozások, sőt még a saját terjesztői hálózattal rendelkező lapkiadók is érdeklődnek irántunk. Megbízásainknak nagy kedvvel, hittel és a visszajelzések alapján eredményesen teszünk eleget.

Küldetésünk kettős, hiszen a szakma jövője iránti elkötelezettségünk jegyében úgy teszünk minél magasabb szinten eleget a megbízói oldal elvárásainak, hogy abból a megbízotti oldal is minél többet kamatoztathat. Hiszünk a folyamatosan jó minőséget produkáló terjesztő cégek sikereiben.

Munkánk igen széles spektrumú, mivel nem csak az előfizetéses termékek, címzett küldemények, címezetlen, ingyenes kiadványok, termékminták terjesztését, hanem a lapárusítás szervizét és minden egyéb reklámhordozó "outdoor monitoring-ját" felöleli.

A terjesztési reklamációk kivizsgálása kiemelten fontos terület cégünk tevékenységében.

Jelenleg bármely terjesztett kiadvány és közterületi reklám ellenőrzését az egész országban teljes biztonsággal el tudjuk vállalni.

Cégfilozófiánk szerint:

"A PROBLÉMÁT NEM KERESNI KELL, HANEM ÉSZREVENNI"

"A PROBLÉMÁT NEM KERESSÜK, DE IGYEKSZÜNK ÉSZREVENNI"

 

 

"NEM HIBÁT KERESÜNK: A TERJESZTÉS MINŐSÉGÉT VIZSGÁLJUK"

"TERJESZTÉSI MEGBÍZÁST ADNI ELLENŐRZÉS NÉLKÜL LEHET, DE NEM ÉRDEMES."